Offshore Express
Logi Trans Offshore Express tilbyr kundene de nødvendige verktøy for feilfri prosjektledelse: Nettbasert ordresporing på detaljnivå, (inkludert synlighet av fraktdokumentasjon), og lagerstyring system, 3PL.

Vi har dokumentert erfaring i rigg- og høyverdi utstyrsfrakt, pakking, lagring og ekspedering. Samt sjø- og flybefraktning servicekontrakter for sjø-og flyfrakt, og dokumentert erfaring i alle former for transport for prosjektets behov, som lekter og tung/lang lastebiltransport.

Logi Trans Offshore Express ledergruppe har godt over 150 års jobberfaring i internasjonal olje-og gasstransportmarked. Vi skiller oss ut ved å utføre førsteklasses service som er gjort riktig første gang for å sørge for at prosjektene er fullført på tid og innenfor markedskost til enhver tid.

Logi Trans ansatte er, uten tvil, nøkkelen til vår suksess. Vi ansetter de beste menneskene vi kan finne, trener dem til å holde Logi Trans standarder og forventer mer ut av dem enn selv de visste at de var i stand til. Vi belønner suksesser og forfremmer internt når det er mulig. Vi forventer at våre folk skal være kompetente på sine arbeidsområder, som fører til et vellykket prosjekt for våre kunder, som alltid er vårt endelige mål.

Kvalitet på tjenester

Hos Logi Trans AS har vi satt høye standarder for kvaliteten på våre tjenester, samt for det interne arbeidsmiljøet.

Mer info om QoS

Track&Trace APP.

Logi Trans kunder kan laste ned vår track&trace APP

Last ned app

Kontakt oss


Energiveien 7, 4056 Tananger
Tlf: +47 51719999